JULEFROKOST PÅ PERRONEN

I de fleste virksomheder, familier og vennekredse er årets julefrokost en tilbagevendende begivenhed, som mange ser frem til. I nogle kredse er julefrokosten kategoriseret som værende årets fest. Netop dette stempel er én af de helt specifikke grunde til, at julefrokosten skal fejres på en helt særlig måde. Planlægningen af en sådan fest kan med fordel starte lang tid i forvejen, så alle detaljerne kan falde på plads. Det letteste at starte med er, at vælge de helt rigtige lokaler til festen. Selskabslokalerne, som du kan finde på Perronen, kan anbefales til afholdelse af julefrokost. En af grundene hertil er, at lokalerne kan tilpasses flere forskellige størrelser af selskaber. En anden er, at der er muligheder for både mad, musik og servering i forbindelse med leje af lokalerne.

Julefrokost

DE RETTE LOKALER TIL JULEFROKOSTEN

De fleksible lokaler, som du kan finde på Perroner, er en helt særlig fordel. Lokalerne kan tilpasses selskaber fra 10 personer og helt op til 600 personer, hvorfor du kan rette deltagerantallet undervejs. Det giver dig en fordel i forbindelse med at arrangere årets fest i god tid. Derudover er lokalerne indrettet på en sådan måde, at du selv kan sætte et helt personligt præg på pynt og stemning. Den rå og enkle indretning af lokalerne åbner muligheden for, at I kan have et helt bestemt tema for julefrokosten, hvis I ønsker det. Til en julefrokost hører der sig selvfølgelig lækker julemad. Dette kan personalet bag Perronen også sørge for. Der findes et væld af muligheder, som du kan få mere information om her. Ud over julemad til julefrokosten, kan der også arrangeres bar med dertilhørende bartender samt musik, som kan spille op til juledans. Personalet bag Perronen har mange års erfaring fra branchen og vil derfor gå langt for, at julefrokosten kan blive årets fest.

CENTRAL PLACERING MELLEM AARHUS OG SKANDERBORG

Den helt centrale placering mellem Aarhus og Skanderborg giver dig en unik mulighed for at tilgodese alle de deltagende til arrangementet. Dette især hvis familien eller virksomhedens ansatte er bosat i og omkring Midtjylland. Hørning, hvor Perronen er placeret, ligger under et kvartes kørsel fra både Aarhus og Skanderborg, hvorfor det er let både at komme til og fra Perronen. Derudover er der gode forbindelser med den offentlige transport, hvis venner, kollegaer eller familie kommer med tog eller bus langvejs fra. Ydermere er der rig mulighed for også at booke Perronens selskabslokaler til et eventuelt morgenmadsarrangement dagen derpå. I den forbindelse er det værd at nævne, at der findes utallige overnatningsmuligheder både i og omkring Hørning, Skanderborg og Aarhus.